Voorzieningen

Bij B&B Chawé is er gratis WIFI beschikbaar en voldoende stopcontacten om uw elektronische apparatuur op te laden. Er is geen gelegenheid om te koken.

Er is een koelkast aanwezig waar u uw zelf meegebrachte spullen in kwijt kunt. Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen voor het zetten van koffie en thee, waar u vrij gebruik van kunt maken.

Onze B&B beschikt tevens over twee fietsen waar u vrij gebruik van kunt maken. Heeft u uw eigen fietsen mee? Geen probleem. Die kunnen perfect gestald worden bij de accommodatie. Er is een oplaadpunt beschikbaar voor elektrische fietsen.

Houdt u er ook zo van om lekker buiten  te genieten van een kop koffie of een goed glas wijn, zonder dat u het gevoel hebt “bekeken” te worden? Dat u lekker vrij kunt zitten en genieten van het groen om u heen? Dat kan! U heeft een ruime privé tuin van 35 m² tot uw beschikking.

In onze B&B bent u van harte welkom vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek graag om 11.00 uur de B&B verlaten. Het lekkere welverdiende ontbijtje kan van 07.00 tot 09.00 geserveerd worden. Andere tijdstippen mogelijk na overleg. Allergieën ook geen probleem, gewoon even aangeven.